Milí rodičia!
    Aj v tomto školskom roku naša škola organizuje školu v prírode pre žiakov 1.stupňa ZŠ a ŠZŠ. Škola v prírode sa bude konať v krásnej horehronskej prírode s bohatými ľudovými tradíciami a kultúrnymi pamiatkami.


Najkrajšie stromy sú vraj na Horehroní, tak sa poďme o tom presvedčiť! Poďme spoznávať prírodné krásy a ľudovú kultúru tohto regiónu, kde sa spájajú hneď tri národné parky: Nízke Tatry, Muránska planinaSlovenský raj. Ubytujeme sa v samom srdci regiónu, v malebnej obci Heľpa.
Z histórie vieme, že škola v prírode je vždy dobrou skúsenosťou pre žiakov, ale aj pre učiteľov. Žiaci budú mať možnosť zažiť veľa nových zážitkov, načerpať veľa energie a zapojiť sa do pestrých aktivít.
Čo nás čaká..? Opekačka, diskotéka, biliard, bowling, stolný tenis, futbalové ihrisko, krytá plaváreň, lezecká stena, Dobšinská ľadová jaskyňa, Muránsky hrad….a kopec ďalších zaujímavých aktivít bez nudy.


INFORMÁCIE :
Miesto pobytu: Heľpa 
Termín zájazdu: 06.05.2019 – 10.05.2019
Cena na žiaka: 140 Eur /v prípade čerpania dotácie doplatok rodiča len 40 Eur/
Cena zahŕňa: ubytovanie, 5x denne strava, pitný režim, technicko-materiálne zabezpečenie, fakultatívne výlety, poistenie, autobusovú dopravu, MINIWELLNES: vstup na bazén so svetelnou terapiou, vyhrievanými lehátkami a muzikoterapiou každý večer.

Finančné zabezpečenie: príspevok od Ministerstva školstva 100 Eur/ žiak 1.stupňa ZŠ /ak žiak tento príspevok využil, platí celú sumu 140 Eur, ak žiak príspevok nevyužil, platí 40 Eur za pobyt v škole v prírode./

Zodpovedná: Mgr. Tatiana Kapitančíková /0907 322 779/

email: skolavprirode.spojenaskola@gmail.com

Škola v prírode pre ZŠ a ŠZŠ